Kőzetgyapot, coratrend, dryvit, bitumenes lemez, schlüter, nikecell, vakolat, dörken drén, angolakna, nobasil, hungarocel
Töpfenhardt Kereskedőház Kft.

Felszíni Vízelvezetés


Ebben a rendszerben döntően a felhasznált vízelvezető folyókák valamint kiegészítői a természetes ásványi kvarc és műgyanta kötőanyag keverékéből készülő polimerbetont kiváló műszaki és ökológiai tulajdonságai különböztetik meg a többitől.

A hagyományos cementkötésű anyagokkal szemben a polimerbeton nagyobb szilárdságából adódóan az elemek súlya kisebb, így azok jobban kezelhetők, a beépítés során - pénzt és időt megtakarítva - könnyebben mozgathatók.

A nagyszilárdságú alkotórészeknek és a zárt pórusszerkezeteknek köszönhetően a polimerbeton vízzáró és ellenálló a legtöbb agresszív kémiai oldószerrel szemben is.
Az alapanyagot az előzőekben leírt előnyös tulajdonságai teszik alkalmassá arra, hogy a felszíni vizek (folyadékok) összegyűjtésével, irányított elvezetésével akár a természetes vízkészletet is megóvja a szennyeződéstől.

A családi házak, parkok felszíni vízelvezetésének problémájára kínálnak egyszerű és hatékony megoldást a poliészter üvegszállal erősített folyókák. A folyókatestek üvegszállal erősített poliészterből készülnek, melynek előnyös tulajdonságait már korábban - a bevilágító aknák esetében - ismertettük.

A folyókákhoz illeszthető rácsok horganyzott acélból, műanyagból készülnek az alábbi kialakításokkal:

- Öntött vas rács
- Bordás rács
- 30/30 mm hálós rács
- 30/10 mm hálós rács

A rácsok anyaga horganyzott acél

A folyókák - formakialakí­tásuknak köszönhetően - jól rögzíthetők, gyorsan, egyszerűen, akár szakember segítsége nélkül is beépíthetők.


Felszíni Vízelvezetés menüpont almenüpontjai:


1119 BP. Andor utca 25/a II. em. 9. Kapucsengő Török.   TÉRKÉP
Tel/Fax.: 06 1/206-08-24,    06-30/827-1427
Weboldal készítés | Network Solutions