Kőzetgyapot, coratrend, dryvit, bitumenes lemez, schlüter, nikecell, vakolat, dörken drén, angolakna, nobasil, hungarocel
Töpfenhardt Kereskedőház Kft.

Masterplast drénlemezek, dréncsövek


A Terraplast Plus felületszivárgó rendszer a felszíni csapadékvizek vagy felszín alatti vizek függőleges vagy vízszintes elvezetésére szolgál, az érintett épületszerkezetek szigetelését kiegészítve, esetenként azok mechanikai, kémiai és biológiai védelmét ellátva.

Felhasználható pince és alapfalak szigeteléseinek védelmében, réteg- vagy torlaszvizeknél a pincefalak vízmentesítérére, zöldtetők gyökérvédő és vízmegtartó rétegeként, valamint vasalt aljzatok alá szerelőbeton helyett tisztasági rétegként elhelyezve.
Alaplemez alá beépítve véd a talajból érkező radon gáz sugárzástól, és korlátozott mértékben talajpára és talajnedvesség elleni szigetelésként is funkcionálhat. Régi rosszul szigetelt épületek alapja vagy pincefala mellé elhelyzeve megfelelően biztosított szellőzőnyílások mellett csökkenti a fal nedvesedését és biztosítja a fal kiszellőzését. Teraszoknál csúszó-elválasztó réteg, terasztetők rétegeiben a páranyomást kegyenlítő szerepe van.

A Terraplast Plus lemezek magasnyomású extrudált polietilénből (HDPE) készülnek, anyaguknál fogva nagy nyomó- és szakítószilárdságúak, ütés- és törésállóak, gyökérállóak, korhadásmentesek és a felszín alatti vezeket nem szennyezik.


Masterplast drénlemezek, dréncsövek menüpont almenüpontjai:


1119 BP. Andor utca 25/a II. em. 9. Kapucsengő Török.   TÉRKÉP
Tel/Fax.: 06 1/206-08-24,    06-30/827-1427
Weboldal készítés | Network Solutions