Kőzetgyapot, coratrend, dryvit, bitumenes lemez, schlüter, nikecell, vakolat, dörken drén, angolakna, nobasil, hungarocel
Töpfenhardt Kereskedőház Kft.

Wedi Építőlemezek


A Wedi építőlemezek Styrofoam extrudált polisztirolhab táblákból készülnek, melyeknek mindkét oldalát speciális műgyanta bázisú habarcsba ágyazott üvegszövettel erősítenek meg. Ennek köszönhetően a wedi építőlemezek seítségével a legkülönbözőbb szerkezeti formák kialakítása lehetséges.

A Styrofoam mag biztosítja a lemezek kiváló hőszigetelő képességét, vízállóságát és a nagy nyomószilárdását. Az építőlemezek könnyűek és jól megmunkálhatóak.

A wedi építőlemezeket elsősorban vizes helyiségekben alkalmazzuk.
Használatának előnyei igazán az egyedi formák kialakításánál mutatkozik meg. Tartóváz építése nélkül képezhetünk akár egy lemezből, pozitív és negatív íveket, megvalósítva ezzel bármilyen szokatlan ötletet. Felülete közvetlenül csempézhető.

Íves felületek kialakítása

Íves felületeket - az ív sugarától függően - a 2 és 3 cm vastag wedi-lemezből készíthetünk.
A lemez felületét egyenletes távolságokban (2-3 cm) irdaljuk, sarokcsiszológépre szerelt vágókoronggal, vagy egyszerűen egy éles késsel, ügyelve arra, hogy a másik oldal üveghálója ne sérüljön, majd a lemezt a kívánt ívre hajlítjuk és rögzítjük.
A keletkezett vágási hézagokat flexibilis ragaztóhabarccsal töljük ki és a felületre erősítőhálót ágyazunk.


Wedi Építőlemezek menüpont almenüpontjai:


1119 BP. Andor utca 25/a II. em. 9. Kapucsengő Török.   TÉRKÉP
Tel/Fax.: 06 1/206-08-24,    06-30/827-1427
Weboldal készítés | Network Solutions